Upps! Sembla que no tens activat JavaScript o alguna extensió l'està bloquejant.
Aquest lloc Web necessita tenir activat JavaScript per a funcionar correctament, disculpi les molèsties. Vols saber com activar-lo?
Aquesta pàgina pot fer ús de cookies ( galetes ). Si continua utilitzant aquesta pàgina, considerarem que accepta el seu ús. Més informació
Ecotallers SCCL
Novetat:

Impressió 3D a les aules? Investiga...

Junts ho podem fer
cat esp
Carregant... Carregant...
X
Nom:
Correu electrònic:
Missatge: (min. 20)

Carregant...

Ecotallers SCCL, una cooperativa enfocada al futur sostenible

Formada per persones amb criteris de sostenibilitat, ecologia i innovació. Alhora disposada a cooperar amb d'altres entitats per aconseguir aquests reptes del segle XXI. L'origen el trobem a Ecolider-SBD, un centre de reciclatge de cartutxos per impressores amb més d'una dècada d'experiència en el món de la reducció dels residus, inscrit com a gestor E-931.06 i que davant del sistema de consum de recursos actual, es vol posicionar en el camí cap a un futur més sostenible.

Conjuntament amb la creació d'Ecotallers S.C.C.L. s'inicia una nova activitat, La Carreta, que realitza passejades turístiques en carro de cavalls fomentant l'ecomobilitat.

Iniciem també un nou projecte de futur, Ecoenergia-Stirling, on podem trobar les diferents opcions d'aprofitament dels recursos naturals que tenim per generar energia verda.

Un altre dels nostres objectius és el creixement econòmic fomentant la cooperació sociolaboral, I arribat aquest punt, amb les nostres activitats en desenvolupament, Ecotallers es disposa a iniciar una nova tasca anomenada eCoworking on l’objectiu és trobar projectes ecològics i sostenibles de gent emprenedora.

Tot això està fonamentat en l'elaboració i seguiment del sistema d'Agenda 21 de cada localitat d'actuació.

Ecotallers segueix evolucionant i pensant noves activitats amb nous reptes de futur, per un món més adaptat a les nostres necessitats però millorant i cuidant la nostra matèria prima i el medi ambient.

Ecotallers SCCL des de 2011